Episode 113

#113: 5 beste tips voor een lager vetpercentage - FIT-coach & onderzoeker Jeroen van der Mark, MSc.

Hoe verlaag je het vetpercentage? Wat is de beste methode om spiermassa te behouden tijdens het afslanken? FIT-coaches Wiebren & Jeroen bespreken hun beste tips & de laatste wetenschappelijke inzichten.

👉 Was deze aflevering waardevol voor jou? Kijk dan ook eens naar FIT Premium - alle kennis, tools en ondersteuning voor een fitte leefstijl op één plek. Bekijk FIT Premium.

Links:

Tabel en artikel over vetpercentage

📘 Het boek SLANKER - alles over afvallen & gewoonteverandering

Artikel over afvallen

Alles over slapen

Artikel over trainingsvolume: Lean mass sparing in resistance-trained athletes during caloric restriction: the role of resistance training volume

Artikel over calorieën bijhouden: Discrepancy between self-reported and actual caloric intake and exercise in obese subjects

Artikel over calorieën bijhouden: Energy intake and energy expenditure: a controlled study comparing dietitians and non-dietitians

Artikel over fenotypen/aanleg: A Human Thrifty Phenotype Associated With Less Weight Loss During Caloric Restriction

Socials:

📱 Instagram van FIT.nl

📽 Youtube van FIT.nl

📧 Adverteren? [email protected]

Mentioned in this episode:

Start gelijk met de FIT voedingsopleiding

‼️ Ga naar fit.nl/cursus en leer alles over voeding, fysiologie en gedragsverandering. Profiteer direct van 50% korting op deze unieke pilot voor podcastluisteraars. Maak gebruik van de code podcast50 en start vandaag nog!

FIT.nl voedingsopleiding

About the Podcast

Show artwork for Voor een fitter en gezonder leven
Voor een fitter en gezonder leven

About your host

Profile picture for Jeroen van der Mark

Jeroen van der Mark

Jeroen van der Mark is een hybride atlete en heeft recent een bodybuilding show gecombineerd met een volledige triatlon. Oftewel de twee uiterste. Daarnaast is hij docent van de nieuwe voedingsopleiding en coach van FIT.nl. Hij heeft zowel een universitaire als coachingsopleiding afgerond.