Episode 135
#135: Eet je meer van harde, bewerkte of zachte voeding? - Docent en onderzoeker Tjieu Maas, MSc.
Vandaag gaat de aflevering over het effect van bewerkte voeding, vezels en waarom harde voeding ervoor zorgt dat je minder calorieën binnenkrijgt. Hoe kun je dit in je voordeel gebruiken? Wat zijn praktische tips? Hiervoor gaan we in gesprek met diëtist, docent en inspanningsfysioloog Tjieu Maas.
👉 Was deze aflevering waardevol voor jou? Kijk dan ook eens naar FIT Premium - alle kennis, tools en ondersteuning voor effectieve opbouw van spiermassa en spierkracht. Bekijk FIT Premium. Hier vind je ook al onze trainingsschema's om effectiever te trainen.
Links:
Onderzoeksprofiel van Tjieu Maas
Website van Tjieu Maas: zowerkthetlichaam.nl
Artikel hard versus zacht en effect op energie-inname
Website tip: Eigen kracht
Boektip: Overgewicht en obesitas, Rob van Berkel
Boektip: Brad Schoenfeld - Science and Development of Muscle Hypertrophy
FIT- artikel over zwaar bewerkte voeding
Artikel over pinda's: Absorption of whole peanuts, peanut oil, and peanut butter
Socials:
📧 Adverteren? [email protected]
Mentioned in this episode:
Start gelijk met de FIT voedingsopleiding
‼️ Ga naar fit.nl/cursus en leer alles over voeding, fysiologie en gedragsverandering. Profiteer direct van 50% korting op deze unieke pilot voor podcastluisteraars. Maak gebruik van de code podcast50 en start vandaag nog!