Voor een fitter en gezonder leven

#190: Hoe word je natural bodybuilding kampioen? - Coach en atleet Sandra van de Kamp

Episode Summary

Hoe is het om op een podium te staan, hiernaar toe te werken en wat leer je ervan als mens? Dit doen we met een echte professional in dit vakgebied. Namelijk Sandra van de Kamp. Sandra heeft meerdere internationale wedstrijden gewonnen en loopt al meer dan 15 jaar in het vak mee. In 2019 is ze toegevoegd aan de Hall of fame of natural bodybuilding. Ze is niet alleen pro atleet en coach, maar doet ook de jurering bij de Europese en Wereldkampioenschappen en heeft in Nederland de natural bodybuilding bond opgezet.

Episode Notes

Hoe is het om op een podium te staan, hiernaar toe te werken en wat leer je ervan als mens? Dit doen we met een echte professional in dit vakgebied. Namelijk Sandra van de Kamp. Sandra heeft meerdere internationale wedstrijden gewonnen en loopt al meer dan 15 jaar in het vak mee. In 2019 is ze toegevoegd aan de Hall of Fame of natural bodybuilding. Ze is niet alleen pro atleet en coach, maar doet ook de jurering bij de Europese en Wereldkampioenschappen en heeft in Nederland de natural bodybuilding bond opgezet.

👉 Gelijk aan de slag met onze trainingsschema's en cursussen over training en sportvoeding? Kijk dan ook eens naar FIT plan PRO - alle kennis, tools en ondersteuning voor effectieve opbouw van spiermassa en spierkracht. Bekijk FIT Plan PRO

Links:

Instagram van Sandra van de Kamp

INBA Nederland: bodybuilding bond

Socials:

📱 Instagram van FIT.nl

📽 Youtube van FIT.nl

📧 Adverteren? partners@fit.nl